RETOURNEREN

Het retourneren van onze producten is mogelijk. Dit kan binnen 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herrroepingsrecht. De kosten van terugzending zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw  retour, via info@happyheels.nl, terugstorten uw rekening, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Producten dienen in originele verpakking en onbeschadigd met de pakbon te worden geretourneerd. Gelieve uw naam, adres, ordernummer en rekeningnummer duidelijk te vermelden (op de meegeleverde pakbon)  bij uw retourzending. 

U kunt het artikel retourneren naar (dit is alleen een retouradres) : 
Happy Heels, The Comfort Shoe Company 
Brugwachter 11
3034 KD  Rotterdam


Als een artikel zichtbaar is gebruikt, bijvoorbeeld zolen waarop gelopen is, of anderszins, dan neemt Happy Heels het artikel niet terug. Indien de retourzending onvolledig of onnodig beschadigd is (bijvoorbeeld de schoenendoos of beschermpapier ontbreekt of beschadigd/beplakt is) dan zijn wij gerechtigd de waardevermindering aan u in rekening te brengen: 
"Hij zal het door hem ontvangen product derhalve in de staat waarin hij het heeft ontvangen moeten retourneren aan de verkoper. Is dit niet mogelijk,dan is de consument gehouden tot schadevergoeding voor zover de tekortkoming aan hem kan worden toegerekend (artikelen 6:74 e.v. jo.6:273 e.v. BW)". 

Het pakket dient voldoende te zijn gefrankeerd. Indien uw retourzending onderweg naar Happy Heels vermist of beschadigd raakt, bent u hier verantwoordelijk voor. 

Wij vragen u vriendelijk direct de bestelling te controleren of de producten overeen komen met de bestelling. U dient wel rekening te houden met eventuele kleur en/of maat verschillen. 

© 2009 - 2019 HappyHeels.nl damesschoenen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie