OMRUILEN
Het omruilen van onze producten is mogelijk. Dit kan binnen 14 dagen nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herrroepingsrecht.  U kunt contact opnemen met ons  via info@happyheels.nl. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Gelieve uw naam, adres, ordernummer en het artikelnummer van het nieuwe artikel, dat u wenst te ontvangen, duidelijk te vermelden op de meegeleverde pakbon,  bij uw retourzending. 

U kunt het artikel retourneren naar (dit is alleen een retouradres): 
Happy Heels, The Comfort Shoe Company 
Brugwachter 11
3034 KD  Rotterdam

Happy Heels neemt slechts 1 keer per ordernummer de verzendkosten voor het opnieuw opsturen van het artikel voor eigen rekening. Wanneer dezelfde order meer dan 1 keer wordt omgeruild dan zijn de verzendkosten voor het opsturen naar de klant voor rekening van de klant. 

De artikelen dienen in de originele verpakkingen aan ons te worden geretourneerd. Als een artikel zichtbaar is gebruikt, bijvoorbeeld zolen waarop gelopen is, of anderszins, dan neemt Happy Heels het artikel niet terug. Indien de retourzending onvolledig of onnodig beschadigd is (bijvoorbeeld de schoenendoos of beschermpapier ontbreekt of beschadigd/beplakt is) dan zijn wij gerechtigd de waardevermindering aan u in rekening te brengen: 
"Hij zal het door hem ontvangen product derhalve in de staat waarin hij het heeft ontvangen moeten retourneren aan de verkoper. Is dit niet mogelijk,dan is de consument gehouden tot schadevergoeding voor zover de tekortkoming aan hem kan worden toegerekend (artikelen 6:74 e.v. jo.6:273 e.v. BW) ". 

Het pakket dient voldoende te zijn gefrankeerd. Indien uw retourzending onderweg naar Happy Heels vermist of beschadigd raakt, bent u hier verantwoordelijk voor. Na ontvangst van het artikel (en eventuele bijbetaling) sturen wij u het nieuwe artikel toe. Als er nog een bedrag bijbetaald moet worden, zult u hiervan een e-mail ontvangen waarmee u de betaling kunt voldoen. Als u nog een bedrag van ons terugkrijgt,  dan zullen wij   het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw  retour terugstorten uw rekening, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij vragen u vriendelijk direct de bestelling te controleren of de producten overeen komen met de bestelling. U dient wel rekening te houden met eventuele kleur en/of maat verschillen. 
 

 

© 2009 - 2019 HappyHeels.nl damesschoenen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie