VERZENDING IN NEDERLAND 
Verzending in Nederland met DHL FOR YOU is gratis. Kies bij het plaatsen van uw bestelling voor “ DHL FOR YOU”. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag bezorgd, wanneer u voor 10.00 uur op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  en zaterdag uw bestelling plaats. Op de maandag worden er geen pakketten verstuurd. U ontvangt van Happy Heels een TRACK & TRACE code waarmee u uw pakket kunt volgen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.  Alle pakketten worden aangetekend verzonden.
Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket kan ook niet bij uw buren worden afgegeven, dan laat DHL FOR YOU een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u op de DHL FOR YOU website aangeven wanneer zij weer bij u kunnen langskomen. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket bij de buren af te laten leveren of bij een DHL Parcelshop.  Maakt u geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden (tot maximaal 4 keer). Na de vierde poging wordt het pakket terug gestuurd naar Happy Heels. De verzendkosten om het pakket opnieuw te versturen brengen wij dan extra in rekening. 

DHL PARCELSHOP
U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij een DHL Parcelshop waar en wanneer het u uitkomt. U vindt DHL Parcelshops op plaatsen waar u waarschijnlijk toch al regelmatig komt, zoals de videotheek, supermarkt en het tankstation bij u in de buurt. Vul bij het bestellen bij "afwijkend adres" de DHL Parcelshop in waar u uw bestelling wenst op te halen. Let op! Neem voor het ophalen van uw bestelling bij een DHL Parcelshop een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die op het pakket staat. 


LATEN BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES 
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. 

VERZENDING NAAR HET BUITENLAND 
Voor levering in Belgie, Luxemburg en Frankrijk worden extra verzendkosten in rekening gebracht. Het bestelde artikel wordt per post naar het afleveradres verzonden. Artikelen worden in Belgie, Luxemburg en Frankrijk binnen 7 werkdagen voor het eerst aangeboden, na ontvangst van de betaling. 

© 2009 - 2018 HappyHeels.nl damesschoenen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie