VERZENDING IN NEDERLAND 
Verzending in Nederland met POST NL is gratis.  Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag bezorgd, wanneer u voor 14.00 uur op maandag tot en met vrijdag uw bestelling plaats. Op de zaterdag en zondag worden er geen pakketten verstuurd. U ontvangt van Happy Heels een TRACK & TRACE code waarmee u uw pakket kunt volgen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.  
Zodra u de  TRACK & TRACE code heeft, kunt u de zending online volgen. 

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. POST NL  komt standaard de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. U kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. 
Lukt het ook de tweede keer niet om uw pakket te bezorgen? Dan levert PostNL het pakket bij een POSTNL-locatie bij u in de buurt. U heeft dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt het pakket teruggestuurd naar Happy Heels, The Comfort Shoe Company.
De verzendkosten om het pakket opnieuw te versturen brengen wij dan extra in rekening. 

LATEN BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES 
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. 

VERZENDING NAAR HET BUITENLAND 
Voor levering in Belgie, Luxemburg en Frankrijk worden extra verzendkosten in rekening gebracht. Het bestelde artikel wordt per post naar het afleveradres verzonden. Artikelen worden in Belgie, Luxemburg en Frankrijk binnen 7 werkdagen voor het eerst aangeboden, na ontvangst van de betaling. 

© 2009 - 2019 HappyHeels.nl damesschoenen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie