Het bestelproces bij Happy Heels

Eenvoudig, snel en veilig

Bestellen kan op de volgende manier:
Via deze webshop snel & gemakkelijk in 4 stappen bestellen. 

 1. 4 steps checkout happyheelsVoeg de artikelen toe aan uw winkelwagen
 2. Kies: Betaalwijze & Versturen binnen
 3. Vul uw gegevens in
 4. Controleer & verzend de bestelling    
  U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. 
  Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@happyheels.nl
 • Uw bestelling komt bij ons binnen zodra u op de “Bestelling afronden”-knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als u alle instructies goed opvolgt, krijgt u onmiddellijk een bevestiging van uw bestelling.
  Uw bestelling wordt door happyheels.nl pas in behandeling genomen op het moment dat uw betaling is ontvangen (dit gebeurt het snelst wanneer u betaalt via iDeal). Wanneer uw betaling is ontvangen, krijgt u hier per e-mail een bericht van. 
  Na ontvangst van uw bestelling en de daarbij behorende betaling zal Happyheels.nl direct voor u gaan werken aan een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling. Eerst zal worden gekeken of wij alle artikelen uit uw order uit de voorraad van de winkel / webwinkel kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is zal contact worden gezocht met de fabrikant van het artikel dat voor u moet worden besteld. 
  Wanneer duidelijk blijkt dat de indicatieve levertijd op de website niet gehaald wordt, zal contact met u worden gezocht en gevraagd of uitstel van levering mogelijk is. Als uw bestelling compleet is, wordt deze verzonden naar het door u gekozen verzendadres. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt met beschermende materialen en degelijke verpakkingen. 
 • Al onze artikelen worden na ontvangst van uw betaling verzonden. (levertijd 2-4 werkdagen). 
 • Wij verwerken en verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag . Wanneer u een bestelling plaatst op een zaterdag en zondag, kunnen wij uw bestelling pas op zijn vroegst op  maandag verzenden. 
  Bestellingen die buiten Nederland dienen te worden bezorgd, kunnen enkele dagen later bezorgd worden, i.v.m. andere voorwaarden buitenlandse postbezorgingsbedrijven.

 • Alle prijzen op Happyheels.nl zijn inclusief 21% BTW. Er is een wettelijke verplichting om de BTW apart te vermelden. De BTW is echter al inbegrepen bij het bedrag dat vermeld staat bij de producten op de site, dit hoeft u niet bij op te tellen.
© 2009 - 2019 HappyHeels.nl damesschoenen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie