Het bestelproces bij Happy Heels

Eenvoudig, snel en veilig

Bestellen kan op de volgende manier:
Via deze webshop snel & gemakkelijk in 4 stappen bestellen. 

 1. 4 steps checkout happyheelsVoeg de artikelen toe aan uw winkelwagen
 2. Kies: Betaalwijze & Versturen binnen
 3. Vul uw gegevens in
 4. Controleer & verzend de bestelling    
  U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. 
  Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@happyheels.nl
 • Uw bestelling komt bij ons binnen zodra u op de “Bestelling afronden”-knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als u alle instructies goed opvolgt, krijgt u onmiddellijk een bevestiging van uw bestelling.
  Uw bestelling wordt door happyheels.nl pas in behandeling genomen op het moment dat uw betaling is ontvangen (dit gebeurt het snelst wanneer u betaalt via iDeal). Wanneer uw betaling is ontvangen, krijgt u hier per e-mail een bericht van. 
  Na ontvangst van uw bestelling en de daarbij behorende betaling zal Happyheels.nl direct voor u gaan werken aan een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling. Eerst zal worden gekeken of wij alle artikelen uit uw order uit de voorraad van de winkel / webwinkel kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is zal contact worden gezocht met de fabrikant van het artikel dat voor u moet worden besteld. 
  Wanneer duidelijk blijkt dat de indicatieve levertijd op de website niet gehaald wordt, zal contact met u worden gezocht en gevraagd of uitstel van levering mogelijk is. Als uw bestelling compleet is, wordt deze verzonden naar het door u gekozen verzendadres. Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt met beschermende materialen en degelijke verpakkingen. 
 • Al onze artikelen worden na ontvangst van uw betaling verzonden. (levertijd 2-4 werkdagen). 
 • Wij verwerken en verzenden bestellingen van dinsdag t/m zaterdag. Wanneer u een bestelling plaatst op een zaterdagmiddag/zondag, kunnen wij uw bestelling pas op zijn vroegst op  dinsdag verzenden. 
  Bestellingen die buiten Nederland dienen te worden bezorgd, kunnen enkele dagen later bezorgd worden, i.v.m. andere voorwaarden buitenlandse postbezorgingsbedrijven.

 • Alle prijzen op Happyheels.nl zijn inclusief 21% BTW. Er is een wettelijke verplichting om de BTW apart te vermelden. De BTW is echter al inbegrepen bij het bedrag dat vermeld staat bij de producten op de site, dit hoeft u niet bij op te tellen.
© 2009 - 2018 HappyHeels.nl damesschoenen online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie